Krachtige samenwerking voor digitale luchthavens

Op ‘slimme’ luchthavens komt alles samen: passagiers, luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbeveiliging, incheck faciliteiten, bagage afhandeling, paspoortcontrole, gates, grondafhandelaars, autoriteiten en luchthaven management.

Al deze functies moeten naadloos samenwerken om de operaties te kunnen optimaliseren – van het minimaliseren van de turnaround tijd van vliegtuigen tot het maximaliseren van de klanttevredenheid. Effectieve communicatiemiddelen zijn daarvoor van cruciaal belang: de juiste mensen moeten de juiste informatie op het juiste moment kunnen delen.

Mobiel Breedband

Veilige groepssamenwerking voor uw teams

Bij Tactilon® Agnet draait het volledig om veilige samenwerking in groepen. Het brengt professionele communicatie naar de smart devices in uw organisatie en biedt u de mogelijkheid om gebruikers van smart devices in dezelfde groepen onder te brengen. Daarmee worden gebruikers van die smart devices onderdeel van de kritische communicatie: spraak-, data-, video- en locatieservices zijn binnen handbereik met de betrouwbaarheid en veiligheid die u als professionele gebruiker mag verwachten.

Tactilon Agnet schaalt flexibel van eenvoudige push-to-talk (PTT) tot een uitgebreide oplossing voor groepssamenwerking die op veilige en gecontroleerde wijze gebruik maakt van de mogelijkheden die smart devices bieden.  Het biedt de volledige verscheidenheid aan verschillende communicatiemethoden, van directe PTT tot het delen van video en locaties, en het geeft je ook de tools om gebruikers en groepen professioneel te beheren.

Het voldoet aan de behoeften van gebruikers van transport, nutsbedrijven en de industrie. Personeel en gegevens die nodig zijn voor een operatie kunnen gemakkelijk en veilig worden bereikt, zelf bij gebruik van verschillende apparaten en technologieën.

Slimme samenwerking over 4G/5G

Wilt u een TETRA radio-netwerk aanvullen of direct de sprong wagen naar een volledige 4G/5G-omgeving? Gebruik dan Tactilon Agnet, een cloudgebaseerde samenwerkingsdienst en borg hiermee dat er geen afbreuk wordt gedaan aan de beveiliging van de communicatie van uw organisatie of de efficiëntie van uw operatie.

Ook als u liever direct in één keer switcht naar een volledige 4G/5G-omgeving maakt, dan kunt u dat doen zonder de veiligheid van uw communicatie of de efficiëntie van uw activiteiten in gevaar te brengen.

Tactilon Agnet 500 werkt op de meeste smart devices – ook robuuste en ATEX modellen. Overal waar mobiele netwerkdekking beschikbaar is, heeft u toegang tot de gesprekgroepen en kunt u deelnemen aan de gesprekken van uw teams.

Als u een 4G/5G-netwerk gebruikt, kunt u zelfs priorititeit geven aan het verkeer van verschillende operaties of teams op basis van de urgentie of het belang.

U kunt de samenwerking verder verbeteren als u uw bestaande infrastructuur integreert in de Agnet-service. Zo kunt u uw bedrijfsvoering stap voor stap overzetten naar het digitale tijdperk.

Download Brochure

Tactilon Agnet – de slimme keuze voor uw ground operations

Wanneer tijd écht geld is

Tactilon Agnet  voor ‘slimme’, digitale luchthavens is het alles-in-één samenwerkingsplatform dat het voor operation partners op de luchthaven gemakkelijk maakt om informatie te delen, samen te werken aan de turnaround tijd van een vliegtuig en deze te verkorten.

Het veilige, betrouwbare platform biedt de belanghebbenden in de turnaround van een vliegtuig realtime informatie en ondersteuning. Dit helpt luchthaven operations om tijd en geld te besparen, omdat het gate management kan anticiperen op mogelijke vertragingen en de buffertijd kan verkorten. Ook de mate waarin de gates gebruikt kunnen worden neemt toe.

Tactilon Agnet is eenvoudig te gebruiken en werkt goed op mobiele devices — zodat u ook onderweg verbonden kunt blijven!

Download brochure

Aviation module

Airbus biedt via  Tactilon Agnet Aviation een samenwerkings-platform dat directe communicatie tussen luchtvaartmaat-schappijen, de luchthaven en grond afhandelaars mogelijk maakt voor een efficiënte samenwerking. Het toevoegen van real-time gegevens aan bestaande spraakcommunicatie verbetert de bedrijfsvoering aanzienlijk doordat werkonderbrekingen en misverstanden beperkt worden en de besluitvorming geoptimaliseerd wordt.
Geïntegreerd met het communicatieplatform  biedt Tactilon Agnet Aviation aanvullend  een turnaround solution layer die luchtvaart- maatschappijen, de luchthaven en ground operations zoals een FBO (Fixt-Base Operator) uitkomst biedt bij hun land side operations.

 

Voordelen

Effectieve samenwerking oplossingen en 4G/5G-breedband technologieën bieden geweldige mogelijkheden. Nieuwe multimedia-verrijkte berichten of videobeelden vanuit het veld kunnen nieuwe efficiëntie brengen in de dagelijkse operaties en u een aantal voordelen opleveren.

 • Sneller informatie delen – snellere operaties
  De bedrijfsvoering van een grote luchthaven vereist strakke communicatie, vergelijkbaar met die van een groot evenement – neem de Olympische Spelen. Maar dan élke dag, dag in, dag uit.
  Het lokaliseren en volgen van medewerkers en bedrijfsmiddelen ondersteunt een soepele beheersing van de werkstromen. Nieuwe oplossingen kunnen helpen bij het automatiseren van die processen, bijvoorbeeld bij grondafhandeling en vliegtuigonderhoud. Uw operaties zullen daarbij profiteren van een naaldloze communicatie met openbare veiligheidsinstanties en het openbaar vervoer.
 • Turnaround efficiency
  Drukke luchthavens managen honderden vluchten per dag, waarbij voor elke vlucht tientallen medewerkers met elkaar moeten communiceren. Het opzetten van op rollen en taken gebaseerde communicatiegroepen op basis van een vluchtnummer helpt bij het beheren van vluchten en het verkorten van de doorlooptijd van vliegtuigen.
 • Bespaar geld
  Kosten beperken is een voor de hand liggende prioriteit bij het implementeren en beheren van grote projecten. Met moderne samenwerking en communicatie kunnen luchthavens hun activiteiten efficiënter inrichten en uitvoeren en zo geld besparen.
 • Verbeter de beveiliging
  Kies veilige, end-to-end versleutelde oplossingen met de juiste cyber beveiligingsfuncties om zelfs aan de strengste veiligheidseisen te voldoen. Verdere verbeteringen op het gebied van beveiliging kunnen worden verkregen door dynamische alerting, telemetriesystemen en geïntegreerde professionele toepassingen zoals CCTV en AI-analyse.

Download Brochure

Nieuwe mogelijkheden met apps

Hieronder vindt u twee voorbeelden van apps die voordelen kunnen opleveren voor uw luchthaven. Er zijn veel meer apps om uit te kiezen, allemaal ontworpen voor Tactilon Dabat dual-mode devices. We vertellen u er graag meer over!

 

Download e-Book

Nieuwsgierig hoe een slimme overstap naar breedband voor uw luchthaven eruit zou moeten zien: 50 krachtige redenen voor de transitie naar  u hybride en breedband communicatie. 

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* deze velden zijn vereist

Overstappen op breedband – successen op luchthavens